12 gave tips for kvinner

Det kan være bare november og sannsynligvis knapt noen har alreadyloggedin tanke om temaet jule enn si gavene men sikkert dette vil endre seg raskt fordi det er knapt en måned igjen til julaften. Jeg er klar over at hensikten med julaften er ikke bare gaver, jeg håper du også! Men likevel gleder jeg meg år etter år for å presentere mine gaver til familie og venner. Fordi for meg julen er laget for å gi i stedet for å ta derfor er jeg utrolig glad for hver eneste smil i et ansikt når noen pakker opp sin gave.

Vel, og fordi jeg elsker å lage gaver ikke bare til jul, bursdager og andre anledninger men gjerne bare som en overraskelse også. I år kan jeg ikke holde meg tilbake fra å starte super tidlig med min første tips for julegaver og håp å spare noen av dere fra julestress som følge 😉

For mote narkomane

1. Bling Bling: Denne Swarovski halskjede inspirert av stjernene gjør ikke bare passe kvinner i alle aldre og derfor passer for mumien, søster samt kjæresten. Kan du bedre ikke forgifte dem alle det samme selv 😉 Men kan også brukes som en enkel kjede eller kan deles inn i to individuelle halskjeder. Ganske kult, ikke sant?
2. Dusk Party: Hvis du beregnet et større budsjett for årets julegaver. Disse trendy Aquazzura hæler vil gjøre en kvinnes hjerte sprang for glede.
3. Kiss Kiss: En spesiell hint for menn på dette punktet. Hvis du ønsker å overraske en kvinne med skjønnhetsprodukter er et sett alltid et godt valg som det er en multippel sjanse til å komme opp med den perfekte tonen, slik at du (nesten) kan ikke gå galt! 😉
4. Men først kaffe: men bare i en ganske monogram krus. Personlige ting alltid gjøre en flott gave.

For den avslappede seg

5. Sparkle Strøm: Å være på moten er en enkel ting med den nye signaturen motiv fra Swarovski de såkalte “Crystal Dust” armbånd. Disse brikkene er allsidig nok til å gjøre deler mellom hverdagslige utseende og kvelds utseende og alltid oppgraderer en kvinnes antrekk i løpet av sekunder. Videre Disse glitrende beauties er tilgjengelig i mange farger og to ulike former slik at de er bokstavelig talt laget for å kombinere og skape en arm partiet. Ha, hva med en annen for birtday?! Ingen overraskelse, disse brikkene var inspirasjonen for denne spesielle element!
6. På brann vil hun være ved synet og lukten av et spesielt aromatisk stearinlys.
7. Jenter lese: Ge en kvinne et årlig abonnement for en matchende magasin er alltid en fantastisk gave og en som kan fornyes hvert år. Hva bør den være, Vogue eller selfie s … eller en annen?
8. Comfy & Chic: For alle som elsker ting å være komfortabel og praktisk men overpriset ønsker å se stilig på sametime de flate tøfler fra N ° 21 er gaver å venter dem under juletreet.

For Beauty Junkies

9. Smell vel: Hvis du kjenner smaken av en kvinne scorer du med riktig duft. Men hvis du ikke er 100% sikker med deg valg du bedre gå for en kroppskrem eller en badeolje Fordi ingen kvinne willhave nok av disse noensinne.
10. Avledende manøver: Enhver kvinne kjenner problemene når hun har en maske på eller fersk velstelte negler, hva gjør jeg nå? Med en tablett (eller Netflix og Instagram) tid vil fly raskt mens vår maske soaks og neglene tørre.
11. Nude Nails: En selvkomponert sett av ulike neglelakk øker sjansen for at den perfekte skyggen isen involvert også. Min personlige tips: “326 pussycat var her”, “300 make-up”, “300,30 Vintage Style” og “331 høy hæl hociety” fra Anny.
12. Ta stjernene ned fra himmelen: Heldigvis vil disse øredobber fra Swarovski gjøre det en enkel oppgave for deg! Men tror ikke dette smykke serverer en klebrig utseende som i stedet den kommer opp med en glamrock touch og forlater brukeren valget mellom å gå for bare en øredobb. Hensiktsmessig til dagens asymmetriske trenden eller for plager å skape en stilig se. I alle fall willprovide Disse øredobbene gang står overfor en vakker ramme på julaften, så vel som i løpet av resten av året!

Posted in Uncategorized | Comments Off on 12 gave tips for kvinner