Beauty arsenal: Vinteren edit

Gjenlevende tørrhet i vinter kan føle umulig til tider men er definitivt gjennomførbart med de riktige produktene. Etter mang en vinter tilbrakte i kulden skibyen har jeg funnet min vei til en vinter skjønnhet rutine som fungerer. Hvis du bor i en uber tørt klima som min foreslår jeg følgende min diett til en tee. Hvis du er prydet av et miljø som er litt mer tilgivende med litt fuktighet i luften og varmere temps kan det være lurt å leke seg og justere deretter ved å eliminere en fuktighetsgivende skritt eller to.

Ansikt

ANSIKT

Jeg synes du bruker en rensende balsam er mye mer næringsrike enn en gel og fungerer fantastisk når det brukes med en varm vask klut for å fjerne makeup. Rensing balsam etter BeautyCounter er kjempebra. Svært fuktighetsgivende uten å etterlate en tung rester.

Fukte: Alle vinteren hudpleie kan oppsummeres i ett ord fukte! I super tørt klima noen få lag kan være nødvendig for å hjelpe slukke hudens tørst. Her er mitt program:

1. Bland daglig ansikt fuktighetskrem med ansiktet olje (like deler) og gni inn i ansiktet til den er absorbert. Jeg elsker den Tracie Martyn ansiktskrem og bland det med hva olje jeg har på hånden: Beauty Counter, Little Barn Apothecary og KlurSkin.

2. Påfør en øyekrem. Området rundt øynene er mer sensitiv enn resten av ansiktet og så en krem ​​som er lett og fortsatt fuktighetsgivende er best. Jeg er for tiden hekta på den ene av Circ Cell.

3. Påfør tykt lag av krem ​​til ansikt. Etter å la ansiktet olje og fløteblandingen satt i, følger jeg opp med en tykk krem ​​som en fra Circ Cell (ER3 Creme). Noen dager jeg ikke trenger denne ekstra lag og noen dager jeg virkelig gjøre.

4. Seal i fuktighet med hyluronic syre. Du kan nå kjøpe hyluronic syre på egen hånd (tho noen kremer kommer med det) og bruke den over dine fuktighetskremer for å forsegle i fuktighet. Hyluronic syre bærer 10x sin vekt i fuktighet og så virkelig bidra til å holde huden plomme og smidig.

5 .. Beskytt huden med SPF. Neste jeg søke min Suntegrity SPF 30 Tinted Moisturizer. Nyansen jevner ut huden min uten å gi en “gjort opp” utseende, og jeg vet at jeg er beskyttet for enhver tid brukt utenfor.

6. Om natten avkall jeg SPF og i stedet legge et serum inn i programmet som min første skritt etter at jeg har renset huden min og før jeg bruke oljen og fløteblandingen. Min nåværende besettelse er Firming Serum fra Tracie Martyn. Det lukter fantastisk og er super effektiv på å redusere fine linjer og gir en samlet løft.

7. Gi leppene dine litt kjærlighet ved å bruke et naturlig leppepomade som er fuktighetsgivende, som den fra Erbaviva.

d2
Kropp & Hår

For kroppen, jeg bruker den samme formelen for mitt ansikt men med kroppen produkter og bland body lotion med kroppen olje etter dusjen for å forsegle i fuktighet. Hvis du gjør dette mens huden fortsatt er fuktig vil absorbere så mye mer fuktighet.

Hold deg frisk med en lett spray deodorant. Perfekt for å skli under plagg og gi en oppfriskning spritz deodoranten fra Erbaviva er en av mine favoritter og hjelper friske alt.

Jeg er stadig kjempe god kamp av statisk hår i løpet av vinteren. Min nyeste løsning er å bruke en lett hår maske om natten som gir ekstra fuktighet og bidrar til å holde ting under kontroll uten å gjøre håret mitt fettete. En som jeg har funnet fungerer veldig bra er den perfekte Hair Day Night Treatment av Living Proof. Jeg bruker også en pumpe av dette for å roe ting ned etter å gi håret mitt litt krøller og pusse den ut. Den leave-in conditioner er lys nok til å absorbere kjapt og tamme fly-aways for en mer trukket sammen se. Dette har blitt min går til å flytte før du drar ut for å spise middag etter styling håret mitt.

Den andre tingen jeg gjøre med håret mitt er å vaske det mindre. Har du noen gang lagt merke til hvordan fluffy og statisk det blir når du har super rent hår? Jeg vasker ca hver tredje dag og ta opp mine røtter med hår pulver eller tørr shampoo fra Kloraine på de dagene jeg ikke vasker. Det sparer mye hår styling tid også.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Beauty arsenal: Vinteren edit