Dagens outfit ser helt annerledes

I mellomtiden et par uker gikk av siden min kort tur til Madrid og jeg endelig har et annet blikk fra denne vakre byen klar til å dele med deg noe som selvsagt også fungerer her i kaldt Sentral-Europa med litt tilpasning i fot delen (støvler) og et tillegg på overkroppen (jakke / frakk). For noen minutter siden da jeg satt sammen antrekket detaljer for å gjenskape utseendet synes det som alltid i bunnen av denne teksten. Jeg måtte også glise litt fordi jeg innså noe litt morsomt.

Selv om dagens outfit ser helt annerledes enn den jeg dele to dager siden hvis du ser nøye på de enkelte klesplagg vil du se det faktisk ganske mye det samme antrekket. Det er bare rutete rød skjorte som gjorde vei for maxi kjole og lue og jakke som forsvant resten bodde det samme. Er det ikke utrolig at med bare noen få endringer kan du endre oppfatningen av noe helt?. Vel, kanskje “helt” er feil ord fordi begge styling er veldig typisk Michèle på sin egen måte og derfor har noe til felles men selv om!

Jeg tror også dette antrekket igjen beviser at en kjole er ikke bare en kjedelig klesplagg der du bare er i stand til å spille med tilbehør. Men det er også et klesplagg som inviterer til å spille med uvanlige layerings og nytolke dem helt. Det være seg med et skjørt over som i dag eller med jeans under som jeg har jobbet det veldig ofte i fjor.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Dagens outfit ser helt annerledes