Fascinerende familie!

Clifton krøniken
Det er så gøy når en bok ”fanger” deg. Når du stille beveger deg fra HER til DER, og bare ønsker å være der hele tiden. Lykken for meg er å ha flere gode bøker på lager. Bøker du vet fenger og som GIR. Hele tiden.

Jeg har de siste ukene vært på en fantastisk ”reise” i Jeffrey Archers verden. Forfatteren selv er en engelsk politiker som endte sin karriere i en, nei vent, TO finansielle skandaler som førte til slutten for hans politiske karriere, samt tre måneder i fengsel.

Godt for oss. Som nå i stedet for en trøtt politiker kan nyte hans velskrevne ord og historier. For makan! Hvis du ønsker deg en lang og god leseopplevelse, så skal du sette i gang med hans Clifdon-krønike. Det er så velskrevet og nyansert, så spennende og utrolig innholdsrikt. For en fantasi! Dette er en forfatter som burde kjenne til mange av de faktiske forholdene. Det er «upper class» i Barrington Hall, men likevel ikke en type ”Downton Abbey”-historie. Dette er mye kamp om makt og ære, krig og kjærlighet, tradisjoner og famileforhold på godt og vondt. Det som fascinerer er den fengslende fortellerstilen. Denne MÅ du bare lese.

Bøkene har fått utrolig gode kritikker, og for meg som alltidføler jeg står forlatt igjen etter en god bok, er denne krøniken perfekt. Og i disse dager kommer siste bok, nr. 5 ”Mektigere enn sverdet” ut.
Can’t wait!
Og JEPP – bok 5 sviktet ikke – kanskje den aller beste av dem, sier kritikkene. Og jeg vet at det kommer to bøker til. FOR EN LYKKE!

Posted in Uncategorized | Comments Off on Fascinerende familie!