Kendall Jenner kommer opp med den beste julestrømpa

Vi håper Cara Delevingne og Gigi Hadid glemte å lese Kendall Jenner hjemmeside denne uken eller de ville finne ut nøyaktig Klaerhva Kendall gifting dem i ferien. Selvfølgelig antar vi at de vil bli begeistret over å pakke bare om de klassiske vennskap armbånd vi noensinne har sett. Kendall skrev i hennes gave guide.

Jeg elsker den klassiske Cartier Kjærlighet armbånd og Kylie har sååå mange men det er låst og jeg kan ikke ha det fordi jeg er hele tiden å legge på ulike tilbehør for arbeid. Så, har negle versjonen blitt min favoritt til å bære og gi. For en mer uformell atmosfære, jeg elsker en god matching BFF element og dette Monica Vinader vennskap armbånd gir mening for mine jenter (aka Cara og Gigi;).

Mens vi liker begge tilbehør alternativer vi spesielt grepet av mixedmedia detalj på Monica Vinader stil en quirky liten touch som gjør dette smykke så mye mer enn en bangle. Og siden vi har blitt kjent for å ta en mote signalet fra Kendall før vi stole på henne råd denne gangen.

Les videre for å handle henne top pick sammen med tilsvarende alternativer som ville se like elegant på din beste venn håndledd. Enten du får disse babyene overnattet eller lagre denne smarte stede idé for Valentinsdag eller annen anledning ned linjen vi svært foreslår å plukke opp en selv også. Vi tviler på at du vil være i stand til å motstå

Posted in Uncategorized | Comments Off on Kendall Jenner kommer opp med den beste julestrømpa