Hipster DEL 1

Kle seg som en hipster – DEL 1

Oppskriften for deg som vil være en ekte hipster

Mote er like viktig som din musikksmak. Mens shopping på vintagebutikker forblir ent must for mange hipstere, er ikke dette gitt. Her kommer de første 5 tipsene på hvordan man kan kle seg som en hipster.
Unngå å kjøpe merkeklær fra butikker drevet av merket selv. I stedet skal du se etter uavhengige forhandlere. Du kan for eksempel kjøpe fra lokale butikker i nærheten av deg. Sørg for å vurdere hva du har på deg. Er der en farge eller en bestemt stil denne sesongen? Annonserer du noe på skjorta som e identifiserer seg med? Kle seg som en hipster

Ha skinny-jeans. Disse kan være for alle uansett kjønn. Hipster-menn har en tendens til å være tynne som en flis. Legg merke til at mannehipstere har mer skinny jeans enn jentene (jenter foretrekker leggings). Alternativt for kvinner er bukser med high waist, som er litt posete (aka “mom jeans”).

Bruk briller. En typisk hipster elsker briller, – oversized plastinnrammede briller, Buddy Holly-briller, og autentiske Ray Ban Wayfarers i alle regnbuens farger.
Noen hipstere bruker briller selv om de har 20/20 syn! I dette tilfellet, tar de ut linsene eller sørger for at linsene bare er vanlig glass.

Bruk ironiske topper, og da er dette gode valg: bandskjorter som Pink Floyd, Metallica, Van Halen, rutete skjorter, cowboy skjorter, og noe i vintageblomster. Mange hipstere har sportstopper, topper med bilder av dyr eller skog, andre bilder, figurer fra barne-tv, og ironiske uttalelser eller bokomslag.

Vintage kjole. Kjolen skal helst ha vintageblomster eller blonder. Bestemor sitt klesskap er definitivt en god kilde; men du bør vite hvordan du skal sy og gjøre om vintageklær slik at de passer deg.
Da håper vi de 5 første tipsene kom godt med, og i neste innlegg skal vi skrive de neste. Da tar vi for oss blant annet fottøy og accerories.