Hipster DEL 2

Kle deg som en hipster – DEL 2

Oppskriften på den ultimate hipsterstilen

Som vi snakket om i forrige innlegg, så skal vi gi deg noen tips om hvordan du kan kle deg som en hipster. I forrige innlegg tok vi for oss kjolen, bukser, skjorter, briller og hvor du skal finne det. I dette innlegget går vi videre inn i den spennende hipsterverdenen.

Finn egnet fottøy: Hipster-sko inkluderer cowboyboots, combat-boots, vintage-sko, uvanlige sko, og en rekke flate sko. Converse er ikke lenger hipster. Den ultimate hipster-stilen De ser flotte ut, og du kan bære dem ganske mye hvor som helst, men siden alle bærer dem, er de ikke hipster. Hvis det er treningssko du er ute etter, kan du se på Classic Reebok. For jenter, bør hælene være minst 12 cm i høyde, og ankelsokker er også populære. Søte sandaler, Keds, støvler og bestemorstøvler er ikke bare praktisk, men viser også hvor lite krefter du har lagt i antrekket (selv om det tok deg en evighet å finne det perfekte paret).

Accessorize: Hipstere synes det er viktig med et bredt spekter av tilbehør, inkludert store blomsterpannebånd, neon-neglelakk, pins, lyse belter, svart neglelakk, fuglehalskjeder, mønstret og fargerike leggings, etc. Ikke glem piercinger, og tilfeldige arr er visstnok ervervet gjennom treverk og andre snekker-lignende hendelser. Hensiktsmessig ironiske tilbehør er obligatorisk, slik som ting barna ville tatt med til skolen, som et dyrebilde på matboksen. Nødvendigheter inkluderer en kul bag (ikke en ryggsekk), helst noe fra Freitag, som kan passe din MacBook, iPhone og vinyl-plater (ALDRI CD`er) fra ditt nåværende favorittband.

Vær tidlig ute: En typisk hipster har en tendens til å oppfatte hva som er kult før trenden eller varen blir populært. Mange band har blitt kjent først etter hipstere først flokket seg til bandenes ukjente forestillinger. Mange klestrender ble startet av hipstere, bare for å senere bli tatt opp av mainstream-motehusene. Mange tekniske gadgets er blitt ”oppdaget” av hipstere først. Ironien av å være tidlig ut er at når trenden eller varen blir mainstream, er det på tide å gå videre til noe annet ukjent.

Da har du fått lære om startpakken til å være en hipster, håper det kom til nytte.