Moderne gå av moten

Etter at jeg nesten smeltet som en iskrem i går i solen med min flere lag med klær fordi solen gjort temperaturer øker til rundt 16 grader og værvarselet proklamerte de kommende dagene til å spørre denne solfylte og varme også kunne jeg ikke forestille seg en mer perfekt tid å legge dette antrekket fra vår tur Madrid som det føltes så uegnet til å dele det de siste dager da det var regn dag og natt på minusgrader.

Den siste helgen jeg ikke bare bruke tid kosing våre søta katter (har du sett deres Instagram-konto?) Og på studier (noen av dere allerede vet at jeg er på skolen hver lørdag) men overpriset jobbet en ny blogginnhold med Stefan . Vel, noen ganger jeg fanget plutselig meg selv surfing i flere nettbutikker. Whoopsie. Men hei, er hardt arbeidende jenter lov til å behandle demselv en gang i blant, ikke sant? Men ærlig talt det som slo var heller noen flere potensielle julegaver og selv om jeg allerede delt 12 gave ideer for kvinner i går jeg er fristet til å forberede noen flere ideer for deg, en kan aldri ha nok inspirasjon særlig ettersom noen ganger kan det være så vanskelig å finne den rette gaven.

Å, faen! Spesielt innså jeg klart å lage en passende stilling uegnet igjen. Fordi mens jeg fant det så egnet til å dele mine nakne ben se på denne solfylte dagen jeg drev på ordrett i retning til jul. Vel, beklager folkens men jeg bare elsker festlig sesonger og det ser ut som hjernen min ikke er fullt fungerende rett nå så jeg kan heller si bye bye nå og ønsker deg fantastisk start på den nye uken. 😉

Posted in Uncategorized | Comments Off on Moderne gå av moten