Rudolph den rød-nosed reindeer

En lykkelig mandag morgen min kjærlighet. Jeg håper du likte en mer avslappende helg enn jeg gjorde. Som du kan forestille deg før juleting går gal over her og vi har ganske noen prosjekter i rørledningen til å publisere i de kommende ukene så vi tilbrakte dagene skyting for timer og noen av de planlagte fotoserien tok mye mer innsats enn vi trodde i The End. Dessuten er Joy fortsatt i Hawaii siden en opplevd evighet og ærlig jeg får mer og mer sjalu med hvert bilde hun laster opp på Instagram (Hvem ville ikke ønsker sol og sjø i stedet for regn og kulde?) derfor Stefan måtte overtakelse hennes jobb i mellomtiden og bevise seg bak kameraet. Jeg er nysgjerrig på å høre dine tanker om resultatene i noen uker 😉

For øyeblikket jeg heldigvis fortsatt har noen antrekk å dele som vi produserte i masseproduksjon stil før Joy igjen. Haha. Men det er faktisk ikke vanskelig å se tilbake da det ble ganske kult utenfor Hvis du har en titt på min nese hvilket minner meg om Rudolf reinsdyr. Men hei, faktisk går den samlede antrekket helt bra med tights og over kneet støvler mens ikke miste sin coolness takket være mønster mix, bomber jakke og etiketten beltet.

Apropos over-the-knee boots jeg ærlig talt ikke har vært iført en gang denne sesongen så langt og bare husk hvor ofte jeg pleide å bære dem sist vinter. De var slag av mine favoritter til å kombinere med kjoler, skjørt og selv jeans noen ganger. Hva tror du? Det er tid for en over-the-knee boots vekkelse på The Fashion Fraction, nei?

Posted in Uncategorized | Comments Off on Rudolph den rød-nosed reindeer