Vinter drink oppskrift: gløgg gin

Paris teller som kjærlighetens by for mange mennesker som det mest romantiske stedet i landet. La meg innrømme at jeg er ikke en av dem fordi min romantisk sted faktisk ikke langt unna. Det er på terrassen, det er i fjellet, det er et sted der ute i løpet av iskaldt vintersesongene hvor du finner meg krøp i en lun ull teppe med en stygg katt print med min beanie trukket ned dypt inn i ansiktet mitt og mine øyne vandrende langt borte gjennom uendelig, stjerneklar natt mens den ene hånden holder en av mine kjære og den andre varmer opp på en varm drikke.

Dette er min form for en romantisk øyeblikk og faktisk selve stedet spiller bare et datterselskap gruver rolle mens varm drikke i hånden min spiller en viktig sak hovedrolle. Fordi drikke jeg snakker om er verken en kaffe eller en varm sjokolade men faktisk det er gløgg som tar opp rommet med sin duft av friske appelsiner, varm kanel og nellik og aromatisk oppretter denne spesielle atmosfæren. Jeg vet ikke om du føler deg på samme måte som jeg gjør om dette beskrevet gløggduft men det tjener meg umiddelbart en varm følelse under kalde dager.

Jeg faktisk ikke kan forestille seg en vintersesong uten gløgg lenger men det er definitivt til å få noen anledninger i løpet av vintermånedene å konsumere noen men i dag har jeg et utvalg for å dele som jeg nylig prøvd hjemme og fant enda bedre enn den vanlige rød eller hvit vin. Det er alltid godt å ha variasjon, nei?

Hva du trenger (for 2 glass):
Hendrick Gin
5 cm Ginger
3 kanelstenger
10 nellik
8DL eple cider
2 Orange
1 Klype Piment (valgfritt)

Hvordan du gjør det:
1. Skjær halvparten av en appelsin i skiver (for dekorasjon)
2. Skrell resten av appelsiner, kutt ingefær i biter
3. Ha alle ingrediensene unntatt Gin og dekorasjon oransje stykker inn i en pott
4. Hodet potten i 20-25 minutter. Ikke la det koke!
5. Filtrer blandingen gjennom en sil i glassene
6. Legg så mye Hendriks Gin som du liker
7. Pynt med appelsinskiver og kanel
8. Cheers og nyte!

Posted in Uncategorized | Comments Off on Vinter drink oppskrift: gløgg gin