Weekend i København!

Sist fredag ​​var min bursdag og min søte kjæreste planlagt en overraskelse dagers helg på et sted jeg hadde ennå ikke vært og alltid ønsket å besøke … København! Jeg har alltid vet at København er et sted for eksepsjonell design og meget fremtidsrettede. Det jeg ikke visste var hvor mye av en kulinarisk mekka København er. Noen av de beste kokkene i verden er i København la oss på deres geni med sett retters menyer på sine perfekt innredede restauranter. For en godbit!

Min bursdag lunsj var på den verdensberømte Noma og kjøkkensjef Rene Redzepi ga oss en omvisning på kjøkkenet og deres MAD forsker lab etter. Det var utrolig. Jeg har aldri møtt noen så forpliktet til fremtiden for mat og tenke på det på en måte som omfatter bærekraft mens du presser grensene for smak. Virkelig inspirerende. Rene og hans team har store planer for fremtiden som inkluderer lukking av Noma på mindre enn et års tid. Så, hvis du har alltid ønsket å gå, gripe dagen! Men ikke bekymre deg, er de ikke stenge fordi de er ferdig med mat. Tvert imot er de klare for neste fase og som innebærer en ny plass og et bredere nådde konsept. Følg med og definitivt gå til København når du kan.

fluff

Posted in Uncategorized | Comments Off on Weekend i København!


»